Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Ledikant hoeslaken


Wanneer je het ledikant in de babykamer gaat opmaken is een ledikant hoeslaken essentieel. Een ledikant hoeslaken wordt, net als bij ieder hoeslaken, gebruikt om het matras af te dekken en te beschermen. Ledikant hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat er altijd een ledikant hoeslaken is dat past bij het beddengoed van jouw baby’s ledikantje.


Waar op letten bij het kopen van een ledikant hoeslaken?

Wanneer je een ledikant hoeslaken wilt bestellen is het belangrijk om hier de juiste maat voor te kiezen. De standaardmaat voor de matras van een ledikant is 60 centimeter breed en 120 centimeter lang. Bij oudere ledikantjes is deze maat echter soms net afwijkend. Ook een ledikant dat later kan worden omgebouwd tot peuterbed heeft vaak een andere matrasmaat.

Verder is het leuk als het ledikant hoeslaken bijpassend is bij de rest van het beddengoed. Heeft de ledikantdeken van jouw ledikantje bijvoorbeeld blauwe kleuraccenten? Kies dan een ledikant hoeslaken waar deze blauwe kleur in terugkomt. Wil je een ledikant hoeslaken dat past bij verschillende dekens en lakens? Kies dan voor een wit ledikant hoeslaken, wat met vrijwel iedere kleur gecombineerd kan worden.

Merken

Koter & Co verkoopt ledikant hoeslakens van verschillende merken, zoals Aden & Anais, Lodger en Cottonbaby. Deze merken verkopen ook andere bijpassende ledikantlakens en slaapzakken. Zo maak je samen met het ledikant hoeslaken een prachtig setje beddengoed.