Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Luieretui


Een luieretui is een handig tasje waarin je enkele luiers en doekjes kunt bewaren. Met een luieretui heb je eenvoudig alles bij de hand wanneer je jouw baby moet verschonen. Veel moeders hebben op verschillende plekken een luieretui liggen: in de auto, in de luiertas, bij de commode… Wanneer je even snel de deur uitgaat met je baby bevat een luieretui namelijk de belangrijkste benodigdheden.

Waar gebruik je een luieretui voor?

Een luieretui wordt gebruikt om alle benodigdheden voor het verschonen van je kindje in op te bergen. Aan de ene kant kan een pakje met lotiondoekjes gestopt worden, en aan de andere kant drie tot vier luiers. Een luieretui is handig om mee te nemen in de luiertas, wanneer je de baby onderweg moet kunnen verschonen. Ook voor in huis kan een luieretui handig zijn. In de praktijk zul je jouw baby namelijk niet altijd op de commode verschonen, maar ook weleens in bijvoorbeeld de woonkamer. Het is dan handig om alles wat je voor het verwisselen van de luier nodig hebt bij elkaar in een luieretui kunt stoppen.

Wat is nog meer handig naast een luieretui?

Een luieretui is ideaal om de belangrijkste spullen voor het verschonen altijd bij de hand te hebben. Een goede aanvulling hierop is een verschoningsmatje. Een verschoningsmatje gebruik je om je kindje onderweg op een zachte en schone ondergrond een schone luier te kunnen geven. Het verschoningsmatje kan met een vochtig doekje afgenomen worden, en is dus bestand tegen vieze luiers. Wanneer je op pad gaat met een luieretui en een verschoningsmatje ben je altijd volledig voorbereid om iedere luier te kunnen verschonen.

Merk luieretui

Koter & Co verkoopt luieretuis van verschillende merken. De luieretuis van Cottonbaby zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Ze zijn gemaakt van geplastificeerde stof en eenvoudig te sluiten met klittenband. Daarnaast zijn er de luieretuis van het merk Kipkep. Ook deze luieretuis zijn in verschillende prints verkrijgbaar. De luieretui van Kipkep is vrij van PVC en daardoor goed voor het milieu en veilig voor je kindje.