Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Meubels


Meubels zijn een belangrijk onderdeel binnen de babykamer. Nadat de babykamer helemaal naar wens is gemaakt met behang, muurverf en misschien zelfs wel vrolijke muurstickers is het tijd om de babykamer in te richten. Koter & Co verkoopt enkele hippe meubels voor de babykamer. Hiermee kan de babykamer gezellig en praktisch worden ingericht.

Soorten meubels

Er zijn verschillende soorten meubels die in de babykamer gebruikt worden. Uiteraard is een ledikant of wieg essentieel bij het inrichten van de babykamer. Voor de mooiste ledikantdekens en wiegdekens bent u bij Koter & Co aan het juiste adres! Daarnaast is een commode heel handig voor het verschonen en aankleden van je kindje. Ook is de commode een handig meubel om belangrijke spullen voor je baby in op te bergen. De commode kan worden ingericht met een aankleedkussen, luieretui en commodemandje.

Bekende meubels babykamer

Een van de bekendste meubels voor baby’s is de Bumbo floor seat. Hierin kunnen kindjes vanaf 3 maanden al zonder hulp rechtop zitten. De Bumbo stoel is zo gevormd dat hij de natuurlijke houding van de baby respecteert, en niet te belastend is voor de wervelkolom. Dit vrolijke en praktische meubel zorgt ervoor dat kindjes al op jonge leeftijd gezellig bij de rest van de familie kunnen zitten. Ook zorgt dit meubel ervoor dat je als ouders af en toe je handen vrij hebt, terwijl je kindje toch goed ondersteund kan zitten. Laat kinderen echter nooit zonder toezicht in het meubel zitten. Voor jonge baby’s wordt langdurig gebruik van dit meubel afgeraden.

Naast praktische en mooie meubels heeft Koter & Co ook tal van leuke accessoires om de babykamer mee in te richten. Denk hierbij aan een vrolijke mobile, een praktische slaaptrainer of een ideale baby shusher. Met het ruime assortiment van de leukste babywinkel van Amsterdam wordt het inrichten van de babykamer een feestje!