Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina

Muurstickers babykamer


Muurstickers voor de babykamer zijn de ideale manier om een vrolijke touch te geven aan een muur. Wil je snel en gemakkelijk de babykamer opvrolijken? Kijk dan eens bij deze muurstickers babykamer. Koter & Co heeft een groot assortiment aan muurstickers voor de babykamer, waarmee deze in een mum van tijd een vrolijke upgrade krijgt.


Soorten muurstickers babykamer

Koter & Co heeft een groot assortiment vrolijke muurstickers voor de babykamer. Wanneer je iets meer aan de muur wilt dan alleen een gezellig kleurtje muurverf, is een muursticker een snelle en eenvoudige oplossing. Koter & Co heeft muurstickers voor de babykamer met verschillende afbeeldingen. Zo zijn er muurstickers met dieren, perfect voor echte dierenvrienden. Ook heeft Koter & Co muurstickers met afbeeldingen van Fiep Westendorp: van Floddertje tot het rode kraanwagentje van Pluk van de Petteflet.

Muurstickers babykamer ophangen

Wanneer je muurstickers wilt ophangen is het belangrijk dat dit netjes en secuur gebeurt. Wanneer de muurstickers namelijk niet voorzichtig genoeg worden aangebracht, kunnen er bobbeltjes ontstaan. En als de muursticker eenmaal op de muur zit, is het vrijwel onmogelijk om deze er weer af te halen zonder de sticker te beschadigen.

Let op: muurstickers kunnen alleen op een gladde en egale wand in de babykamer opgehangen worden. Wanneer de muren grof gestuct zijn, is het niet mogelijk om muurstickers aan te brengen.

Bij het ophangen van muurstickers in de babykamer moet eerst de ondergrond schoon en vetvrij gemaakt worden. Meet van tevoren waar de muurstickers precies geplaatst moeten worden, en geef dit aan met potloodstreepjes. Zo zorg je ervoor dat de muurstickers recht aangebracht worden. Plak vervolgens het eerste hoekje van de muursticker op de muur van de babykamer. Vanaf dit kleine hoekje breng je steeds een klein stukje meer van de sticker aan. Strijk de sticker telkens goed glad met een bankpasje of een speciale plastic spatel om de muurstickers glad te strijken. Op deze manier heb je zo lang mogelijk plezier van de vrolijke muurstickers in de babykamer.