Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Pura Kiki

Pura Kiki

De Pura Kiki babyfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood. Van nature heeft de fles een dichte structuur waardoor roestvrijstaal vrij is van bacteriŽn en er ontstaan geen nare luchtjes en smaakjes in de fles. Er bestaat ook geen kans op lekkage van chemicaliŽn in de vloeistof. Het zijn extra veilige flessen doordat ze niet kunnen breken en splinteren.

De flessen zijn ideaal om afgekolfde melk uit te geven. De babyflessen van Pura Kiki beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteÔnen en nutriŽnten in moedermelk wordt tegengegaan. De natuurlijke beluchtende spenen van PURA imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom. De speen heeft een geÔntegreerd beluchting-systeem waardoor het voor je kindje mogelijk is om constant te drinken. De lucht wordt hierdoor geminimaliseerd en dat voorkomt weer darmkrampjes.

pura-kiki-babyfles-drinkfles-speenfles-tuitfles

Kortom: 100% plastic vrije flessen van Pura, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dus geen coating aan de binnenkant meer nodig. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt!

Voor producten van deze fabrikant belt u ons aub in de winkel op 020-6754504