Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Rookmelder kinderkamer


Een rookmelder is niet het eerste dat in je opkomt wanneer je begint met het inrichten van de kinderkamer. Toch is het ontzettend belangrijk om een goedwerkende rookmelder in de kinderkamer op te hangen. De meeste rookmelders die in de winkel te koop zijn, zien er saai en weinig decoratief uit. Rookmelders mogen uit veiligheidsoverwegingen ook niet geschilderd worden. Wanneer je een veilige kinderkamer wilt creŽren, maar een rookmelder er niet zo gezellig uit vindt zien, zijn er speciale rookmelders voor de kinderkamer. Deze rookmelders zijn gezellige en opvallende decoraties voor in de kinderkamer, terwijl ze de kinderkamer ook veiliger maken.


Speciale rookmelder voor de kinderkamer

Koter & Co verkoopt rookmelders voor de kinderkamer van het merk Flow Trading. Deze rookmelders zien eruit als een dier, waardoor ze heel vrolijk in de kinderkamer staan. Kies voor het lievelingsdier van je kind, en zorg ervoor dat de rookmelder de eyecatcher van de kinderkamer wordt. Kies bijvoorbeeld voor aap Gustaf, die samen met jou helpt om je kindje veilig te laten slapen in de kinderkamer.

Een veilige kinderkamer met rookmelder

Voor een optimale bescherming is het belangrijk om in iedere ruimte van het huis een rookmelder te hangen. Naast de kinderkamer is het daarom nodig om ook in de andere kamers een rookmelder op te hangen. In de overige ruimtes in het huis kan worden gekozen voor eenvoudige witte rookmelders, maar in de kinderkamer is het leuk om te kiezen voor een rookmelder die er vrolijk uitziet en past bij het interieur.

Het is belangrijk dat de rookmelder precies volgens instructies en op de juiste plek in de kinderkamer wordt opgehangen. Heb je vragen over het ophangen van de rookmelder in de kinderkamer? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de aankoop van een rookmelder in de kinderkamer.