Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Slaaptrainer


Een slaaptrainer is het ideale product voor iedereen met jonge kinderen. Met deze speciale wekker leert je kind eenvoudig wennen aan klok kijken, en hoe laat hij uit bed kan gaan. Wanneer je jonge kinderen hebt weet je dat uitslapen over het algemeen een luxe uit een ver verleden is. Wanneer kinderen nog geen klok kunnen kijken weten zij niet wanneer het tijd is om uit bed te komen. Het kan daarom zomaar gebeuren dat jouw peuter of kleuter al om 5 uur ís ochtends vindt dat het tijd is om op te staan. Om jonge kinderen te leren wanneer het tijd is om te slapen, en wanneer zij op kunnen staan is een slaaptrainer heel handig.

Hoe werkt een slaaptrainer?

Een slaaptrainer is een wekker in de vorm van een dier. Op de slaaptrainer staat ook een klok, die aangeeft hoe laat het is. Het dier kan zijn ogen open of dicht hebben. Het dier doet zijn ogen open op het tijdstip waarop jij hebt ingesteld dat dit moet gebeuren. Wanneer je kind wakker wordt, en wil weten of het al tijd is om op te staan, kijkt hij naar de slaaptrainer en weet direct of hij kan opstaan of nog even moet blijven liggen.

Omdat een slaaptrainer er vrolijk uitziet, en het dier met zijn ogen open en dicht tot de verbeelding van veel kinderen spreekt, werkt een slaaptrainer bij veel kinderen heel goed. Wanneer je kind wat groter is kan hij door middel van de slaaptrainer spelenderwijs leren klokkijken.

De slaaptrainer heeft ook een wekfunctie. Wanneer het bijvoorbeeld voor school nodig is om je kindje op tijd wakker te maken kun je de slaaptrainer zo instellen dat hij een geluidje maakt wanneer het tijd is om op te staan. Met een slaaptrainer leer je je kind spelenderwijs gevoel te krijgen voor tijd.

Koter & Co verkoopt slaaptrainers van de merken Zazu, Kidsleep en Baby zoo.