Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Speelgoed opbergen


Een van de grootste ergernissen van ouders is ongetwijfeld rondslingerend speelgoed. Het is heel fijn als kinderen zelf lekker kunnen spelen, maar aan het einde van de dag moet dit speelgoed wel weer netjes opgeborgen worden. Het kan soms een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat je kind zelf zijn speelgoed opbergt, maar met de praktische opbergers van Koter & co wordt opruimen een feestje.


Hulpmiddelen voor speelgoed opbergen

Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen om speelgoed netjes in op te bergen. Zo zijn er praktische boxzakken, die aan de box gehangen kunnen worden. Klein speelgoed in de box kun je dan in deze zak opbergen. Wanneer al het speelgoed in de zak zit wordt het koordje aangetrokken, en is de box netjes opgeruimd.

Voor kinderen die het leuk vinden om met al hun speelgoed op de grond te spelen kan een speelmat van Play & Go handig zijn. Deze kleden hebben een koord in de rand, waardoor deze na het spelen aangetrokken kan worden. Zo is het speelgoed opbergen in een mum van tijd gebeurd. Wanneer het speelgoed even snel uit de weg geruimd moet worden, is dit speelkleed een uitkomst. Als je kind later verder wil spelen kan het kleed ook weer eenvoudig uitgevouwen worden.

Op zoek naar een praktische manier van speelgoed opbergen, die ook nog gezellig staat binnen het interieur? Kijk dan eens bij de stoere opbergzakken van het merk Colibries. Deze zakken zijn gemaakt van wasbaar papier, stevig genoeg om speelgoed in op te bergen.


Gezellige babykamer

Een mooie babykamer is alleen gezellig als deze netjes opgeruimd is. Speelgoed opbergen is hier een belangrijk onderdeel van. Kies daarom bij Koter & co voor een van de handige opbergers waarin het speelgoed gemakkelijk opgeruimd kan worden.