Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Swaddle clips

Swaddles, of hydrofiele doeken, worden in de meeste huishoudens met jonge kinderen veel gebruikt. Of het nu is voor het inbakeren van de baby, als onderlaken in het bedje, of als spuugdoekje: een hydrofiele doek is ideaal om bij de hand te hebben. Waar deze swaddles nog meer voor gebruikt worden, is om het kindje in de maxi cosi of kinderwagen af te schermen voor de zon. Wanneer je een swaddle echter los over de kinderwagen legt, zal deze niet goed blijven liggen. Daar zijn Swaddle Clips ideaal voor.

Wat zijn swaddle clips?

Swaddle clips zijn klemmen die je kunt gebruiken om een hydrofieldoek te bevestigen aan een kinderwagen of maxi cosi. Hiermee scherm je jouw kindje af van de zon of harde wind. Ook wanneer je jouw kindje onderweg wilt laten slapen in de kinderwagen kan het handig zijn om een doek te bevestigen aan de wagen, en zo een rustig plekje te creŽren. Een swaddle clip is een klem met afgeronde punten, waarmee een swaddle stevig aan de kinderwagen of maxi cosi bevestigd kan worden. Met een gewone klem kan een dunne hydrofiel doek gemakkelijk kapotgaan. Een swaddle clip kan echter veilig gebruikt worden, zonder dat de swaddle zelf beschadigt.


Welke swaddle clips zijn er?

Bij Koter & Co verkopen wij twee verschillende soorten swaddle clips. De swaddle clip van Lodger is de meest bekende. Deze swaddle clips komen in een setje van twee, en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Lodger swaddle clips klemmen rondom stevig vast door middel van een veer, vergelijkbaar met een haarklem. De Swaddleclipp magnetic wordt tevens per set van twee stuks verkocht. Deze swaddle clips werken echter met een magneetsluiting. De Swaddleclipp magnetic is in twee kleuren verkrijgbaar.