Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Verschoningsmatje


Een verschoningsmatje is het ideale accessoire voor in de luiertas. Wanneer je jouw baby onderweg moet verschonen is er niet altijd een aankleedkussen beschikbaar waarop je de luier kunt verwisselen. Omdat je jouw baby niet op een harde of onhygiënische ondergrond wilt leggen, is een verschoningsmatje heel handig. Combineer het verschoningsmatje met een luieretui, waarin je luiers en doekjes kunt bewaren. Zo ben je overal voorbereid op het verschonen van een luier.

Hoe gebruik je een verschoningsmatje?

Een verschoningsmatje is een zacht matje dat gevoerd is met een schuimmatje. De stof is gemaakt van vuil- en waterafstotend materiaal, waardoor het verschoningsmatje met een nat doekje afgenomen kan worden. Thuis zal je gebruik maken van een aankleedkussen, maar om deze nu onderweg altijd met je mee te dragen… Om het comfort van een aankleedkussen ook onderweg te hebben, is een verschoningsmatje handig. Hiermee hoef je je niet druk te maken over een schone ondergrond om de luier van je baby te verschonen, of dat de ondergrond te hard is om op te liggen.

Soorten verschoningsmatjes

Koter & Co heeft verschillende soorten en merken verschoningsmatjes in haar assortiment. Zo zijn er de verschoningsmatjes van het merk Dooky. Dit verschoningsmatje is uniek, omdat deze twee zijvakken heeft. In deze twee zijvakken kunnen luiers en doekjes bewaard worden. Zo heb je geen luieretui meer nodig, en heb je alle benodigdheden voor het verschonen van een luier bij de hand. Het verschoningsmatje van Kip Kep ziet er opgevouwen uit als een mooie clutch, maar is uitgevouwen het perfecte verschoningsmatje. Het matje heeft namelijk een katoenen zijde, waarop je het kindje kunt aankleden of een plasluier op kunt verschonen. Wanneer je echter een poepluier wilt verschonen kun je gebruik maken van de geplastificeerde zijde. Deze is afneembaar met een nat doekje, waardoor het matje er netjes en schoon uit blijft zien.