Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina
   
   
   

Kinderkleding

Kleding voor kinderen van talloze verschillende merken, daarvoor ben je bij Koter & Co aan het goede adres. Bij ons vind je onder andere kinderkleding van de merken Imps & Elfs, Scotch Shrunk, Scotch R'belle,Tumble n Dry, Kik kid, Petit Bateau en Claesens. De kinderkleding van deze merken hebben allemaal een eigen stijl en hun eigen kenmerken qua smaak, maar één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is de goede kwaliteit.

Kinderkleding Amsterdam

Koter & Co heeft naast deze webwinkel ook een fysieke winkel in Amsterdam. Onze winkel vind je aan de Scheldestraat 55-57, hier vind je nog meer leuke kinderkleding, babykleding, speelgoed en accessoires voor de kinderkamer. Ben je een keer in de buurt, dan vinden wij het natuurlijk hartstikke leuk als je even langs komt en dan laten wij met alle plezier onze winkel aan jou zien.

Kinderkleding online

Onze webwinkel is een verlengstuk van de winkel, wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om bij ons in Amsterdam langs te komen. Met onze webwinkel willen wij iedereen de gelegenheid bieden om onze kinderkleding ook online te bewonderen. Online kun je bij ons onder andere kinderkleding vinden van de merken Molo Boys & Girls, Relaunch Fashion, Bengh en American Outfitters voor zowel jongens als meisjes. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat of ben je opzoek naar een specifiek item van een bepaald merk? Neem dan gerust contact met ons op, want de kans dat wij het in de winkel op voorraad hebben, maar niet online hebben staan is aanwezig.