Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Baby's only

Baby's only

babys-only-wiegdeken-ledikantdeken-voetenzak
 
Baby's only is een mooi merk van gebreide materialen in verschillende vormen. De collectie van Baby's Only kan gewassen worden op 60 graden, wat de huisstofmijt vernietigt. Baby's Only is een Nederlands merk en is trendy, eigenwijs en eigentijds gemaakt van hoogwaardige materialen. Verkrijgbaar in wieg, ledikant, aankleedkussenhoezen, boxkleden, kruikzakken, omslagdoeken, wikkeldoeken en speendoeken. Voor meer beddengoed kijk eens hier.

Baby's Only muurverf

De Baby's Only muurverf is ideaal voor in de kinderkamer. Prachtige semi mat muurverf in de bijzondere kleuren van Baby's Only. Als je al producten hebt van Baby's Only kun je de babykamer compleet maken met deze mooie kleuren, die perfect passen bij de accessoires zoals beddengoed, knuffels en omslagdoeken. De muurverf is op waterbasis en is afwasbaar.

Baby's Only knuffels

Baby's Only heeft daarnaast ook gave knuffels. De knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en Baby's Only kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de beroemde knuffelbeer of konijn. De knuffels zijn lekker zacht en dus ideaal om mee te knuffelen. Deze Baby's Only knuffels zijn daarom ook ideaal als kraamcadeau.

Baby's Only wiegdekens en ledikantdekens

Wiegdekens en ledikantdekens heeft Baby's Only ook. Verkrijgbaar in gave Baby's Only kleuren, diverse maten en varianten zoals de variant kabel chenille. Deze heeft een mooi kabel motiefje en chenille aan de achterkant. 

Baby's Only commodemandjes

Als laatste mogen de commodemandjes van Baby's Only niet worden vergeten. Deze maken de kinderkamer echt compleet. Ook deze commodemandjes zijn weer verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. In dit verzorgingsmandje kunt u de verzorgingspullen van uw kindje opbergen. Zo heeft u altijd alle benodigdheden voor de verzorging bij de hand. Het Baby's Only commodemandje is te wassen in de wasmachine op 30 graden.

 Volgende pagina
 Volgende pagina